Sumbangan melalui pakej Buffet Ramadan di Stesen 83

28 April 2019

Ustazah Siti Sakinah Meor Omar Baki, Pengerusi Syria Care telah menyampaikan perkongsian berkaitan nasib yang berlaku kepada mangsa krisis peperangan di Syria dan juga menerangkan usaha-usaha kemanusiaan yang dilaksanakan oleh di Syria Care kepada peserta program Bedah Buku anjuran Rumah Ngaji Karangkraf. Perkongsian ini diadakan bertempat di Kopitiam Stesen 83, Bukit Jelutong, Shah Alam.

Selain dari sesi perkongsian, telah dilancarkan satu kerjasama diantara pihak Kopitiam Stesen 83 dan Syria Care bersempena Kempen Ramadan Al-Khair 7.0 Syria Care. Melalui kerjasama ini, setiap dari pembeli pakej buffet ramadan di Stesen 83, sebanyak 10% akan disumbangkan untuk memberi makan berbuka puasa pelarian Syria yang berada di Syria dan Lubnan sepanjang Ramadan ini.

Kita bukan setakat berbuka puasa bersama keluarga kita di sini, malah kita turut meraikan bersama saudara kita di Syria.

Bagi yang ingin menempah buffet ramadan di Stesen 83, sila hubungi talian berikut:
▪️012-236 9031 (En. Salleh)
▪️017-320 5030 (Cik Syahira)
atau layari laman sosial:
facebook & instagram: Stesen 83

#scevents #scprojects #syriacaresharing #buffetramadan #demikemanusiaan #stesen83 #kempenramadanalkhair7 #misikemanusiaansyriacare9 #raikanramadanbersama #inibukankerjamainmain #upliftingsoulandhumanity

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *